I medierne

Der har igennem årene været en del mediedækning af vores arbejde og metode. Dette kan du gå opdagelse i her.

TV og video

Artikler

Her taber traumerne pusten

Udgivet på https://suf.dk/ Gennem tyve år har SUF Stranden haft et tæt samarbejde med kropsterapeut Jakob Lund, hvis åndedræts- og meditationsteknikker fra Breathe SMART har vist sig særlig værdifuld for unge i hård kriminalitet og misbrug. Læs artiklen her (åbner nyt vindue)

Læs mere »

Kroppen i fokus

Artikel i Krop og Psyke, stofbladet, af Mille Bech, Jens Kongslev, Mette Mortensen og Lea Sørensen. Fire antropologistuderende har været på feltarbejde i et alternativt behandlingstilbud til unge stofmisbrugere og kriminelle. Læs mere (PDF)

Læs mere »

Radio

Tidsånd podcast på Danmarks Radio

I studiet fortæller behandler Jakob Lund om sit arbejde med meditation- og åndedrætsteknikker for mennesker, der har været ude i misbrug. Tilrettelæggelse: Helene Kemp og Christoffer Emil Bruun.

Læs mere »

Det langsomme menneske – Radio4

Jakob Lund var i radioen i går – i programmet “Det langsomme menneske” i Radio4 med vært Henrik Tingleff. Jakob fortæller om sit arbejde, effekter af åndrætspraksis mv. Lyt med her 24 minutter inde i udsendelsen. Lyt med her 24 minutter inde i udsendelsen.

Læs mere »

Ego. Om at trække vejret

Ego: To The Moon, Honey Podcast sponsoreret af PuoriUdgivet: Januar 26, 2021 Her er en podcast episode om at trække vejret – interview med vores Jakob Hør den her Vi trækker vejret ca. 25.000 gange om dagen, og en god vejrtrækning giver ofte både mere ro i maven, bedre søvn

Læs mere »