Er du i målgruppen?

I udgangspunktet er Breathe SMART kurser for alle.

Dog vil vi gøre opmærksom på at vores kurser er særligt tilrettelagt for, og udelukkende tilbydes til personer som er, eller har været i misbrug og/eller kriminalitet. Lever du med sådanne problemer og er motiveret for forandring, er du meget velkommen på vores kurser.

Er du pårørende eller behandler, og i berøring med lignende livssituationer som beskrevet ovenfor, kan du også tilmelde dig et af vores kurser.

Er du ikke i vores målgruppe, kan vi henvise dig til Art of Living, hvis kurser ledes af dygtige lærere og kører efter samme teknikker og principper.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at drøfte din situation, og finde ud af om et kursus er noget for dig.

Om os

Foreningen Breathe SMART blev stiftet af Jakob Lund i år 2000, med formålet at tilbyde nyligt løsladte et praksisfællesskab, uden for fængslet.

Art of Living

Art of Livings er en af verdens største frivillige humanitære organisationer. Organisationen står bag en række humanitære og fredsbevarende projekter verden over.

Praksis og metode

Undervisningen er bygget op af fysiske yogaøvelser, særlige dynamiske åndedrætsteknikker, meditation og indføring i såkaldte knowledge points.