Sahaj Samadhi

Kurset er for dig som har taget del 1, har en fast praksis, og som har lyst til en individuel meditationsteknik til at gå dybere.

Sahaj Samadhi er en kraftfuld, ubesværet teknik, der giver dit bevidste sind muligheden for at opleve de stille dybder i dig selv. Sahaj betyder på Sanskrit ubesværet. Samadhi er en stille bevidsthedstilstand, hvor du alligevel oplever dig selv fuld af liv.

Sahaj Samadhi Meditation er kunsten at gøre ingenting, uden anstrengelse at give slip på alt, at være den du er og finde ro. Sahaj Samadhi bringer bevidstheden tilbage til en afslappet tilstand, som medfører klarhed og større dynamisk handlekraft i hverdagen. Efter et par dages kursus i Sahaj Samadhi Meditation er du i stand til at opnå dyb hvile og reducere det daglige stressniveau – 20 minutters meditation svarer til flere timers søvn.

Det er et krav, at du kan deltage alle kursusdage. Nye kursister har fortrinsret, dvs. at kursus gengangere kun kan få en plads, hvis holdene ikke er fuldt booket op af nye deltagere.

Priser og tilmelding

3×3 timer, fordelt over tre hverdags aftener.

1.400 kr. for arbejdsløse, studerende, pensionister
1.900 kr. standard
2.500 kr. for behandlere
3.000 kr. for kommuner og andre offentlige institutioner

Tilmelding til kurset sker ved først at skrive til os på email mail@breathesmart.dk, og få bekræftet at du er i målgruppen og at der er plads. Herefter overføres enten hele kursusgebyret eller en forudbetaling på minimum 500 kroner til Breathe SMART foreningens konto 1551 3306595741, eller ved MobilePay 40083. Efter vi har modtaget din betaling er du sikret en plads på kurset. HUSK at skrive kursusdato og navn når du overfører! Restbeløbet betales inden kursusstart.