Del 1

Del 1 er Breathe SMARTs grundkursus er et intensivt fire afteners kursusforløb.

Er du træt af at gentage negative og destruktive mønstre og er du motiveret for forandring? Så er Breathe SMART grundkursus et godt sted at starte! Kurset kan tages af alle og kræver ikke andre forudsætninger, end at du er motiveret og har lyst til at deltage. Det er et krav, at du kan deltage alle kursusdage.

Nye kursister har fortrinsret, dvs. at kursus gengangere kun kan få en plads, hvis holdene ikke er fuldt booket op af nye deltagere.

Kursister som lider af epilepsi, skizofrene sindslidelser eller lignende bedes oplyse os om det ved tilmeldingen.

Vær opmærksom på vores målgruppe.
Kurset og undervisningen er særligt tilrettelagt for mennesker der lever, eller har levet med misbrug og kriminalitet. Desuden er pårørende, behandlere og socialarbejdere med tilknytning til lignende målgrupper også velkomne til at tage kurset. Er du i tvivl om du passer ind i målgruppen, kan du skrive til os og fortælle lidt om din situation mail@breathesmart.dk, eller alternativt ringe til kursets underviser.

Pris og tilmelding

1.000 kr. genganger 
1.400 kr. for arbejdsløse, studerende, pensionister
1.900 kr. standard
2.500 kr. for behandlere
3.000 kr. for kommuner og andre offentlige institutioner

Tilmelding til kurset sker ved først at skrive til os på email mail@breathesmart.dk, og få bekræftet at du er i målgruppen og at der er plads. Herefter overføres enten hele kursusgebyret eller en forudbetaling på minimum 500 kroner til Breathe SMART foreningens konto 1551 3306595741, eller ved MobilePay 40083. Efter vi har modtaget din betaling er du sikret en plads på kurset. HUSK at skrive kursusdato og navn når I overfører! Restbeløbet betales inden kursusstart.