Del 2

Et intensivt internat forløb der afholdes to gange om året. Kursusprogrammet indeholder et unikt sammensat forløb af særlige meditationer, yoga og visdom. Kurset hjælper dig til at få dybere indsigt i dig selv, og er med til at svække negative mønstre.

Det er et krav, at du kan deltage alle kursusdage. Nye kursister har fortrinsret, dvs. at kursus gengangere kun kan få en plads, hvis holdene ikke er fuldt booket op af nye deltagere.

Under opholdet vil mænd og kvinder blive indkvarteret hver for sig og der vil blive serveret vegetarisk/vegansk kost. Som deltager skal man selv medbringe sengetøj, sovepose/dyne, håndklæde, fodtøj til gåture, hjemmesko og behageligt tøj der passer til årstiden.

Datoer fastsættes løbende og annonceres på Facebook. Vi mødes onsdag eftermiddag ved spejderhytten Colleruphus, Høje Sandbjergvej 11D, 2840 Holte. Vi starter kl 18 og man kan ankomme fra kl 16. Kurset slutter søndag efter frokost kl ca. 14.

Pris og tilmelding

3500 kr.

Tilmelding til kurset sker ved først at skrive til os på email mail@breathesmart.dk, og få bekræftet at du er i målgruppen og at der er plads. Herefter overføres enten hele kursusgebyret eller en forudbetaling på minimum 1000 kroner til Breathe SMART foreningens konto 1551 3306595741, eller ved MobilePay 40083. Efter vi har modtaget din betaling er du sikret en plads på kurset. HUSK at skrive kursusdato og navn når du overfører! Restbeløbet betales inden kursusstart.