Aktuelle Kurser

Alle Breathe SMART kurser og events annonceres på vores åbne Facebookside

Del 1

Et intensivt fire afteners kursus der afholdes ca. hver anden måned. Datoer fastsættes løbende og annonceres på Facebook. Vi mødes på adressen Rentemestervej 80, 2400 KBH NV. Læs mere om mødetider og anden praktisk info på vores facebookside, der kan ses af alle, også dem der ikke er på Facebook.

Del 2

Et intensivt internat forløb der afholdes to gange om året. Datoer fastsættes løbende og annonceres på Facebook. Vi mødes onsdag eftermiddag ved spejderhytten Colleruphus, Høje Sandbjergvej 11D, 2840 Holte. Vi starter kl 18 og man kan ankomme fra kl 16. Kurset slutter søndag efter frokost kl ca. 14.

Ugentlig opfølgning og fællespraksis

Lang Sudarshan Kriya, hver fredag året rundt kl 17 – ca. 19 i vores lokaler på adressen Johannevej 20 i Charlottelund.

Ligeledes er der lang Sudarshan Kriya hver torsdag lige uger i Helsingeør fra 17-19.

Du skal have gennemført et grundkursus for at deltage, og prisen er 75 kr.

Sahaj Samadhi

Sahaj Samadhi er en kraftfuld, ubesværet teknik, der giver dit bevidste sind muligheden for at opleve de stille dybder i dig selv. Sahaj betyder på Sanskrit ubesværet. Samadhi er en stille bevidsthedstilstand, hvor du alligevel oplever dig selv fuld af liv.

Shakti kriya

Det er en stærk og dyb proces, du guides igennem og åbner op for livsenergi og vitalitet i kroppen. Kursets er intenst og forholdsvis fysisk krævende, og som deltager skal du ha deltaget i minimum et Del 1 og et Del 2 kursus, samt have en regelmæssig praksis.

Er du sagsbehandler?

Ønsker du at henvise en person til et kursus, så kontakt os venligst.