Kursus Del 1 København 3/8 – 6/8 (Udsolgt)

Udgivet af Breathe SMART den

Placering: Rentemestervej 80
Dato: 3 August – 6 August

Fire dages intensiv Breathe SMART grundkursus med Jakob Lund. Der undervises i effektive yoga-, åndedræt- og meditationsteknikker.Er du træt af at gentage negative og destruktive mønstre og er du motiveret for forandring? Så er Breathe SMART grundkursus et godt sted at starte!

MÅLGRUPPE
Undervisningen er særligt tilrettelagt for mennesker der lever, eller har levet med misbrug og kriminalitet. Desuden er pårørende, behandlere og socialarbejdere med tilknytning til lignende målgrupper også velkomne til at tage kurset. Er du i tvivl om du passer ind i målgruppen, kan du skrive til os og fortælle lidt om din situation mail@breathesmart.dk, eller alternativt ringe til Jakob på 26804293 eller Lærke på 23242597

TID OG STED
Vi mødes mandag kl 17.00-19, tirsdag og onsdag kl. 17-20, og torsdag kl 17-19.30. Dørene åbner 45 min før vi starter. Kom gerne i god tid. Især den første dag, hvor du bliver krydset af og skal udfylde et lille papir. Kurset afholdes på Breathe SMARTs adresse Rentemestervej 80, 2400 KBH NV.

PRIS OG TILMELDING
1.000 kr. genganger pris (nye kursister har fortrinsret)
1.400 kr. nedsat pris for studerende/ arbejdsløse/ pensionister.
1.900 kr. standard pris.
2.500 kr. for behandlere.
3.000 kr. når kurset betales af kommuner og andre offentlige institutioner.

Tilmelding til kurset sker ved først at skrive til os på email mail@breathesmart.dk, og få bekræftet at du er i målgruppen og at der er plads. Herefter overføres enten hele kursusgebyret eller en forudbetaling på minimum 500 kroner til Foreningens konto i Merkur bank reg: 8401 konto: 1283383 eller MobilePay 40083. Efter vi har modtaget din betaling er du sikret en plads på kurset. HUSK at skrive kursusdato og navn når I overfører!

Restbeløbet betales inden kursusstart.OBS! Det er et krav, at du kan deltage alle kursusdage. Nye kursister har fortrinsret, dvs. at kursusgengangere kun kan få en plads, hvis holdene ikke er fuldt booket op af nye deltagere.Kursister som lider af epilepsi, skizofrene sindslidelser eller lignende bedes oplyse os om det ved tilmeldingen.

Vel mødt!

Kategorier: Kurser