Breathe SMART del 1 kursus, 17-30år 3/2 – 6/2

Udgivet af Breathe SMART den

Fire dages intensiv Breathe SMART grundkursus med Sebastian og Lasse.Der undervises i effektive yoga-, åndedræt- og meditationsteknikker.
Er du træt af at gentage negative og destruktive mønstre og er du motiveret for forandring? Så er Breathe SMART grundkursus et godt sted at starte.

MÅLGRUPPE
Dette kursus undervises for unge mennesker op til 30 år.
Undervisningen er særligt tilrettelagt for mennesker der lever, eller har levet med misbrug, kriminalitet eller selvdestruktiv adfærd. Desuden er pårørende til lignende målgrupper også velkomne til at tage kurset. Er du i tvivl om du passer ind i målgruppen, kan du skrive til os og fortælle lidt om din situation mail@breathesmart.dk, eller alternativt ringe til Sebastian 41293050.

TID OG STED
Vi mødes på adressen Gl Øverødvej 3, 2840 Holte
Torsdag kl. 17-19.30
Fredag kl. 17-20
Lørdag kl. 17-20
Søndag kl. 10-12.30

Dørene åbner 45 min før vi starter. Kom gerne i god tid. Især den første dag, hvor du bliver krydset af og skal udfylde et lille papir.

PRIS OG TILMELDING
1.000 kr. genganger pris (nye kursister har fortrinsret)
1.400 kr. nedsat pris for studerende/arbejdsløse
1.900 kr. standard pris.
3.000 kr. når kurset betales af kommuner og andre offentlige institutioner.

Tilmelding til kurset sker ved først at skrive til os på email mail@breathesmart.dk, og få bekræftet at du er i målgruppen og at der er plads. Herefter overføres enten hele kursusgebyret eller en forudbetaling på minimum 500 kroner til Foreningens konto i Danske bank 1551 3306595741 eller MobilePay 40083. Efter vi har modtaget din betaling er du sikret en plads på kurset.

HUSK venligst at skrive kursusdato og navn når I overfører.
Restbeløbet betales inden kursusstart.

OBS! Det er et krav, at du kan deltage alle kursusdage. Nye kursister har fortrinsret, dvs. at kursusgengangere kun kan få en plads, hvis holdene ikke er fuldt booket op af nye deltagere.Kursister som lider af epilepsi, skizofrene sindslidelser eller lignende bedes oplyse os om det ved tilmeldingen.

Vel mødt!

Kategorier: Kurser