Kursus Del 1 Århus 3/9 – 6/9

Udgivet af Breathe SMART den

Placering: Århus
Dato: 3. sep. – 6. sep.

Vi er tilbage i Århus ☀️

Fire dages intensiv Breathe SMART grundkursus. Der undervises i effektive yoga-, åndedræt- og meditationsteknikker.Er du træt af at gentage negative og destruktive mønstre og er du motiveret for forandring? Så er Breathe SMART grundkursus et godt sted at starte!

MÅLGRUPPE
Undervisningen er særligt tilrettelagt for mennesker der lever, eller har levet med misbrug og kriminalitet. Desuden er pårørende, som børn og forældre af misbrugere og kriminelle også velkomne til at tage kurset. Er du i tvivl om du passer ind i målgruppen, kan du skrive til os og fortælle lidt om din situation til mail@breathesmart.dk.

TID OG STED
6 september – 10 september 2020
Torsdag kl. 18-20
Fredag kl. 18-21
Lørdag kl. 11-14
Søndag kl 11-13Dørene åbner 45 min før vi starter. Kom gerne i god tid. Især den første dag, hvor du bliver krydset af og skal udfylde et lille papir.Kurset afholdes på Nørre Alle 25, 8000 AarhusPRIS OG TILMELDING
1.000 kr. genganger pris (nye kursister har fortrinsret)
1.400 kr. nedsat pris for studerende/ arbejdsløse/ pensionister.
1.900 kr. standard pris.
2.500 kr. pris for behandlere mv.
3.000 kr. når kurset betales af kommuner og andre offentlige institutioner.

Tilmelding til kurset sker ved først at skrive til os på email mail@breathesmart.dk, og få bekræftet at du er i målgruppen og at der er plads. Herefter overføres enten hele kursusgebyret eller en forudbetaling på minimum 500 kroner til foreningens konto i Merkur bank reg: 8401 konto: 1283383 eller MobilePay 40083. Noter venligst dit navn og kurusdatoen ved indbetaling.
Efter vi har modtaget din betaling er du sikret en plads på kurset.
Restbeløbet betales inden kursusstart.OBS! Det er et krav, at du kan deltage alle kursusdage. Nye kursister har fortrinsret, dvs. at kursusgengangere kun kan få en plads, hvis holdene ikke er fuldt booket op af nye deltagere.

Kursister som lider af epilepsi, skizofrene sindslidelser eller lignende bedes oplyse os om det ved tilmeldingen.

OM UNDERVISEREN
Carina er åndedræts- og yogalærer, chok-traume terapeut og har mange års erfaring med åndedrætsteknikkerne. Carina underviser Breathe SMART kurser på Island og Prison SMART kurser i Horserød statsfængsel.Læs desuden mere på vores hjemmeside www.breathesmart.dkHar du spørgsmål eller blot ønsker at tale med os inden kurset, så er du velkommen til at ringe til underviser Carina tlf: 52 22 21 12 eller Lea på 51 84 23 78

Vel mødt! Vi glæder os til at se dig på kursus 

Kategorier: Kurser